Nog een paar plekken vrij voor weerbaarheidstraining in de Oase

Jongetje dat gepest wordt
Foto: Pexels CC0

Vanaf donderdag 13 oktober starten nieuwe weerbaarheidstrainingen in jongerencentrum Oase. Inschrijven voor deze trainingen kan nog tot 3 oktober. Voor deze training zijn nog maar een paar vrije plekken.

De training is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die graag meer zelfvertrouwen krijgen. Als je verlegen bent, met pesten te maken hebt of als je er moeite mee hebt om met anderen om te gaan, kun je daar onzeker of zenuwachtig van worden. Gelukkig kun je sociale vaardigheden leren.

Dit kan door te luisteren naar jezelf, dus naar wat jij denkt en voelt. Als je dit kunt, kun je ook leren om dit te zeggen tegen anderen. Het kan helpen om je beter op je gemak te voelen bijvoorbeeld bij de sportclub of op school.

Gratis deelname

Tijdens de sociale vaardigheidstraining komen onderwerpen aan bod zoals: lichaamshouding, zelfvertrouwen, kritiek geven en ontvangen, je grenzen aangeven en leren wat je kunt doen als je gepest wordt.

De cursus wordt gehouden in gebouw Oase in door Sandra ten Brinck. De training bestaat uit acht lessen en starten op 13 oktober. De lessen zijn elke donderdag van 18:00 tot 19:00 uur. Deelname is gratis en inschrijven kan door een mail te sturen met je naam, telefoonnummer en je leeftijd naar info@jc-oase.nl

Post article

Post article