Search
Close this search box.

Oase Zomerspektakel: inschrijven kan nog een paar dagen

Foto:

Let op: Je hebt nog tot zaterdag 22 juni om je in te schrijven voor de meerkamp tijdens het Zomerspektakel van jongerencentrum Oase. Deze meerkamp is voor alle kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool.

Op zaterdag 29 juni organiseert jongerencentrum Oase het Zomerspektakel. Vanaf 14:00 start de meerkamp waar teams tegen elkaar strijden op vele sportieve- en behendigheidsspelletjes. Inschrijven kan in teams van 5,6 of 7 kinderen. Je team hoeft niet te bestaan uit klasgenoten, maar mag ook een willekeurige groep zijn( bijvoorbeeld voetbal of hockey). Lukt het je niet om een groepje samen te stellen, is het misschien fijn als ouders hierin meedenken.

Het middag programma loopt door tot ongeveer 16:00 uur. Deelname is gratis. Je kunt je team opgeven door een e-mail te sturen naar zomerspektakel@jc-oase.nl, vermeld hierin je teamnaam en telefoonnummer.

Ook hebben ze deze dag een ochtend programma georganiseerd voor de jongere kinderen. Je kunt deelnemen aan knutsel activiteiten, jezelf laten schminken, nagels versieren, er zijn oudhollandse spellen en over het hele terrein staan luchtkussens opgesteld die gebruikt mogen worden. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Het ochtendprogramma begint om 10:00 uur. Hiervoor hoef je jezelf niet op te geven, je bent altijd welkom.