OK Son Oost heeft een flinke verbouwing ondergaan

OK Son
Foto: OK Tankstations
Nieuws

Met een complete verbouwing van binnen en van buiten is tankstation Schimmel Oost omgetoverd tot het vernieuwde OK Son Oost.

Het voormalige Schimmel Oost heeft een nieuw jasje gekregen. In november 2020 zijn de twee tankstations van Schimmel verkocht. Nieuwe eigenaar OK Tankstation heeft het tankstation aan de oostzijde de Eindhovenseweg flink onder handen genomen. Zowel buiten als binnen is het tankstation getransformeerd naar de nieuwe formule.

Op het dak prijken nu de grote rode letters OK, met rondom het dak een nieuwe rood/witte rand. Onder het afdak staan nieuwe tankautomaten. De hoeveelheid brandstof, actuele prijs en totaalprijs worden nu digitaal weergegeven op de schermen in de pomp.

OK Café

Het oude interieur van het tankstation heeft plaatsgemaakt voor het OK Café. Hier kunnen klanten lekkere koffie en vers belegde broodjes bestellen. Klanten kunnen ook online bestellen via www.ok-cafe.nl/son. Tot 1 november krijg je 15% korting op alle online bestellingen met de kortingscode “son15” die je kunt invullen op de website.

OK Café bij OK Son
Foto: OK Tankstations
Foto: OK Tankstations
Gevel OK Café bij OK Son
Foto: OK Tankstations

Carwash vernieuwd

Ook de carwash is vernieuwd. De gehele autowasinstallatie is vervangen door een nieuw exemplaar. Volgens OK wordt je auto nu extra schoon. Bij de wasboxen zijn de vloeren en wanden vernieuwd. Binnenkort kun je in de wasboxen ook contactloos betalen.

Nieuwe brandstoffen

Op dit station zijn nu ook Pure brandstoffen geïntroduceerd: SuperPlus 98 Pure en X-Drive Pure Diesel. Deze brandstoffen bevatten volgens OK alleen de toevoegingen die de prestaties van uw motor ten goede komen. Zo blijft de motor van je vrachtwagen, bus, bestelwagen, auto en tweewieler schoner en kan de brandstof efficiënter verbrand worden. Met als gevolg meer vermogen terwijl u minder verbruikt. Meer informatie kun je vinden op de website.

Nu de werkzaamheden aan de oostzijde afgerond zijn, is inmiddels ook de transformatie van het tankstation aan de westzijde begonnen. Ook daar zal het grijs plaats aan maken voor rood/wit.

Post article

Post article