Search
Close this search box.

Ondernemersavond verplaatst naar zaterdag 25 juni 2022

De tent tijdens de Ondernemersavond 2019
Foto: Ons Son en Breugel

Al vele jaren organiseert de Lionsclub Son en Breugel de Ondernemersavond Son en Breugel in de feesttent op het Kerkplein in Son. Dit jaar bestond het voornemen om op 5 februari 2022 de feestelijke uitreiking van de ondernemer van het jaar 2021 te laten plaatsvinden.

Met het ingaan van (opnieuw) een lockdown tot en met zeker 14 januari zijn de vooruitzichten op het organiseren van de Ondernemersavond Son en Breugel 2022 op zaterdag 5 februari aanzienlijk geslonken. Tussen 14 januari en 5 februari zitten slechts 3 weken. De Lionsclub acht het niet aannemelijk dat er in dat tijdsbestek versoepelingen komen die een Ondernemersavond zoals wij die kennen op 5 februari weer mogelijk maakt.

Voor de tweede keer worden we geconfronteerd met beperkingen door Corona. De Ondernemersavond 2021 heeft de Lionsclub in oktober 2020 moeten annuleren. Gelukkig hebben ze in 2021 op 23 juni de kans gegrepen om toch een aantal ondernemers het podium te geven tijdens het evenement ‘Ondernemers in het Sonnetje’ met ook de uitreiking van de ‘Lionsclub Son en Breugel Trofee’.

Die ervaring sterkt de Lionsclub in de gedachte dat denken in mogelijkheden, meebewegend met Corona en maatregelen, steeds het uitgangspunt bij het organiseren van evenementen kan zijn. De Lionsclub is dan ook blij dat ze kunnen aangeven dat de Ondernemersavond 2022 vooralsnog toch door gaat. Niet zoals gepland op 5 februari in de tent op het Kerkplein, maar op een ander moment in het jaar en op een andere locatie.

Op dit moment verwachten ze de Ondernemersavond 2022 te kunnen organiseren op zaterdag 25 juni op een of zelfs meerdere locaties in het centrum van Son en Breugel. Noteer deze datum alvast in jouw agenda. Hoewel alle details nog verder uitgewerkt worden, staat voor de Lionsclub voorop dat de Ondernemersavond en de uitreiking van de titels ‘Ondernemer van het jaar 2021’ voor Ekkersrijt en Son en Breugel en de titel ‘Starter van het jaar 2021’ ook dan een geweldige feestavond is waarbij ‘ontmoeten, verbinden en vieren’ voorop staat. Dit doet ook recht aan het motto ‘Lions Helpen’ en de goede doelen die de Lions, mede door de opbrengsten van de avond, kunnen bijstaan.

De Lionsclub is dan ook dankbaar voor de toegezegde steun en sponsoring dit jaar en vertrouwt er op dat ze deze steun ook ontvangen de Ondernemersavond op 25 juni. De komende maanden werken ze de plannen voor de Ondernemersavond op 25 juni 2022 verder uit. Via de website https://ondernemervhjaar.nl, de lokale media en de social media houden ze alle belangstellenden op de hoogte.