Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ondertekening Intentieovereenkomst – en verklaring Breugel Bruist

Ondertekening Intentieovereenkomst - en verklaring Breugel Bruist
Foto: Pixabay CC0

Op dinsdag 30 januari is om 17:00 uur in de Boerderij in Breugel het officiële moment om de intentieovereenkomsten te tekenen met betrekking tot de samenwerking in Breugel Bruist en de ruimtelijke synergie in Breugel Bruist. Een afvaardiging van de deelnemende partijen die in de externe stuurgroep deelnemen is bij de ondertekening aanwezig.

Intentieovereenkomst samenwerking

Voor de samenwerkende partijen in Breugel Bruist is het moment aangebroken om zich uit te spreken over de gezamenlijke doelen via de ondertekening van een “Intentieovereenkomst samenwerking Breugel Bruist.” Door optimale samenwerking met gebruik van elkaars voorzieningen en diensten wordt het hart van het centrum van Breugel versterkt en krijgen de partijen een goede verbinding met elkaar. Door de samenwerking verdiepen de relaties met elkaar en met de gebruikers van het gebied.

De intentieverklaring samenwerking omvat onder andere afstemming van de programmering van activiteiten en draagt bij aan de participatie van kwetsbare groepen in de samenleving. In het document worden afspraken vastgelegd over de wijze waarop de samenwerking vormgegeven wordt. De samenwerkende partijen zijn: Vereniging De Boerderij Breugel, Kuipers Sporthalbeheer BV, Stichting PlatOO bestuur openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs, Woningstichting ‘thuis, Stichting MeeDoen Werkt, Stichting Doorpakken Wonen en de gemeente Son en Breugel.

Intentieverklaring ruimtelijke synergie

In het streven naar een optimale ruimtelijke synergie is het samenwerken van de partijen een uitgangspunt. De partners kennen aan een aantal specifieke ruimtes de status toe van non- exclusief gebruik. De partners onderzoeken hoe dit streven haalbaar wordt. Deze studie wordt afgerond voordat het ruimtelijk- en functioneel programma van eisen voor het plangebied wordt vastgesteld.

De ondertekening is door Vereniging De Boerderij, Kuipers Sporthalbeheer, Stichting PlatOO bestuur openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs, woningstichting ‘thuis en de gemeente Son en Breugel.