Ontdek de magie van het ondernemen bij het OVSB Business Event

OVSB business event - de magie van het ondernemen
Foto: Ondernemersvereniging Son en Breugel
Nieuws

Op 9 oktober organiseert de OVSB een speciale avond met onder andere gastspreker Hans Kazàn, twee inspirerende sessies over ondernemen en een netwerkborrel.

Ondernemersvereniging Son en Breugel neemt op 9 oktober hotel restaurant La Sonnerie over. Leden en niet-leden kunnen op deze speciale avond de magie van het ondernemen ontdekken met gastspreker Hans Kazàn, een tweetal sessies over ondernemen en een netwerkborrel.

Hans Kazàn

Als spreker is Hans´ primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met authentieke verhalen, passie, enthousiasme en véél humor. Vanaf het eerste moment betrekt deze ondernemer en artiest de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten.

Inspirerende sessies

Na de presentatie is er de mogelijkheid om mee te doen aan een tweetal sessies over ondernemen. Sessie 1 gaat over de fundamentele verandering van de retailsector onder leiding van Olaf Zwijnenburg, sectorspecialist Retail bij de Rabobank. Olaf heeft een rijk verleden in de non-Food retail en is een ervaren MultiChannel Retailer die als commercieel directeur van een aantal grote landelijke retailers verantwoordelijk en betrokken is geweest bij grote transities van deze organisaties.

Sessie twee gaat over het Business Succes Model onder leiding van onald Dinkelberg en Toine van den Oetelaar, namens Ondernemershuis Brabant. Ronald is mede-oprichter van Dinkelberg & Kuipers, Accountants en Adviseurs. Hij adviseert als accountant het MKB vanuit de vragen wat er achter de cijfers zit en waar de groeikansen liggen. Toine is als directeur commercie & strategie verbonden aan het kantoor. Zijn stelling: succesvol ondernemen is vooruitkijken.

Inschrijven

Deelname aan dit Business Event is gratis voor leden van de OVSB. Ondernemers die (nog) geen lid zijn van de OVSB kunnen genieten van het early bird tarief en betalen 45 euro. Na 1 september is het tarief 60 euro. De investering voor het Business Event is inclusief optreden Hans Kazàn, 1 sessie, koffie/thee bij ontvangst, 2 consumpties en hapjes. Meld je direct aan en verzeker je van een plaats. Ben je lid van de OVSB? Meld je dan hier aan. Ondernemer en (nog) geen lid van de OVSB? Meld je dan hier aan.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play

Post article

Post article