Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek hoe leuk een Sonsport bootcamp kan zijn

Ontdek hoe leuk een Sonsport bootcamp kan zijn
Foto: Ons Son en Breugel

Altijd al willen ontdekken hoe leuk een bootcamp kan zijn? Ga dan op zondag 6 mei mee met de gratis bootcamp van Sonsport.

Iedere maandag en donderdag heeft Sonsport voor verschillende sportniveau’s een bootcamp, waarbij gebruik gemaakt wordt van de buitenomgeving en materialen om fit en gezond te worden en te blijven. Sporters van Sonsport weten dit al, maar de sportschool wil graag iedereen een keer kennis laten maken met deze les.

Daarom organiseren zij op zondag 6 mei om 11:00 uur een gratis les voor iedereen. Jong en oud, groot en klein, dik en dun. Tijdens de bootcamp maak je kennis met de instructeurs, de werkwijze en het plezier dat je er aan kunt beleven. Iedere bootcamp is anders en je bepaalt zelf je trainingsniveau. Ook blessures zijn geen probleem: geef het aan bij de instructeurs en zij passen de bewegingen voor je aan.

Meedoen aan deze gratis proefles is heel simpel: verzamel de hele familie, trek je stoute (sport)schoenen aan en meld je vóór 4 mei aan via info@sonsport.nl ter attentie van Lex Ernest. Je krijgt dan een email ter bevestiging en overige instructies. De instructeurs zullen op 6 mei de verdere instructies geven en meelopen naar de locatie.

Dit is een advertorial. Zelf ook een persbericht, advertorial of redactioneel stuk plaatsen op Ons Son en Breugel?