Ook bestuur Breugel Festijn hakt knoop door en richt pijlen op 2021

Het terras van het Breugel Festijn
Foto: Ons Son en Breugel

Ook het Breugels Festijn sneuvelt dit jaar door corona, laat de organisatie achter het bourgondische feest in Breugel weten.
 
Corona heeft al veel evenementen dit jaar doen sneuvelen. Ook het Breugels Festijn, wat normaal in het derde weekend van september gevierd wordt, gaat dit jaar niet door. “Voor ons als bestuur is het geen moeilijke, maar wel een heel vervelende beslissing geweest. De motivatie zal voor iedereen wel duidelijk zijn. Daar hebben we de laatste maanden al veel van gelezen.”

De organisatie wil hun sponsoren alle goeds wensen. “Zij dragen ons altijd een warm hart toe om het evenement weer van de grond te krijgen en dat waarderen we enorm. Hopelijk zijn zij volgend jaar allemaal nog steeds in bedrijf en mogen we weer op hen rekenen.”

In september 2021 hoopt het bestuur het Bourgondische feest in Breugel weer op te kunnen pakken. “Uiteindelijk moeten we het “samen” doen zoals ons telkens weer op het hart wordt gedrukt. Dat geldt voor corona maar ook voor alle prachtige evenementen in ons mooie Son en Breugel.”

Post article

Post article

Deel dit nieuws

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Meer nieuws