Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook in de carnavalsvakantie voetballen tijdens het zaalvoetbaltoernooi

Ook in de carnavalsvakantie voetballen tijdens het zaalvoetbaltoernooi
Foto: Pixabay CC0

Na het geslaagde voetbaltoernooi in de herfstvakantie wordt er in de carnavalsvakantie wederom een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in sporthal de Landing. Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 3 maart aanstaande. Het voetbaltoernooi is voor jeugd van 7 t/m 16 jaar en is helemaal gratis.

Het ochtendtoernooi is voor iedereen van 7 tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen zich individueel inschrijven waarna de organisatie teams samen stelt. Het middagtoernooi is voor iedereen vanaf 13 tot en met 16 jaar, hiervoor moet je inschrijven in een team van minimaal 5 en maximaal 7 personen. Inschrijven kan tot en met 25 februari door een mail te sturen naar zaalvoetbaltoernooi@jc-oase.nl, wees er snel bij want vol is vol. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, eventueel de naam van degene bij wie je in het team wilt (wanneer je deel wilt nemen aan het ochtendtoernooi), teamnaam met de namen van je teamgenoten (wanneer je meedoet aan het middagtoernooi) en een telefoonnummer.

Tevens is de organisatie voor de ochtend nog op zoek naar enthousiaste ouders die zin hebben om een team te coachen. Indien je hierbij wilt helpen, kunt je dit ook kenbaar maken op bovenstaand e-mailadres. Voor meer informatie, kijk op www.jc-oase.nl.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over voetbal


 Neem dan contact met ons op.