Ook dit jaar organiseert jongerencentrum Oase het zomerspektakel

Oranjeveld in het teken van het Zomerspektakel
Foto: Ons Son en Breugel

Op zaterdag 16 juli wordt op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan het zomerspektakel georganiseerd voor basisschoolleerlingen. Stel zelf je eigen team samen en neem het ’s middags tegen elkaar op.

Het middagprogramma is bedoeld voor kinderen van groep 5, 6, 7 en 8. Je maakt een team van minimaal vijf kinderen. Zes of zeven mag ook maar de spellen zijn afgestemd op groepjes van vijf. Je team hoeft niet te bestaan uit klasgenoten maar mag ook een willekeurige groep zijn (bijvoorbeeld voetbal of hockey).

Lukt het je niet om een groepje samen te stellen, is het misschien fijn als ouders hierin meedenken. Het middag programma begint om 14:00 uur en loopt door tot ongeveer 16:00 uur. Deelname is gratis. Je kunt je team opgeven via: zomerspektakel@jc-oase.nl

Ochtendprogramma

In de ochtend wordt een programma georganiseerd voor de jongere kinderen. Je kunt deelnemen aan knutsel activiteiten, jezelf laten schminken, nagels versieren, er zijn spannende spellen en over hele terrein staan luchtkussens opgesteld die gebruikt mogen worden. Er worden poffertjes gebakken en er is ranja.

Het ochtendprogramma begint om 10:00 uur en loopt door tot 13:00 uur. Hiervoor hoef je jezelf niet op te geven, je bent altijd welkom. Kijk voor meer informatie over het zomerspektakel op de website van jongerencentrum Oase.

Post article

Post article