Ook jonge slagwerkers harmonie slagen voor muziekdiploma

Trommels van een drumstel van harmonie Pro Honore Et Virtute
Foto: Harmonie PHEV
Nieuws

Nadat eind juni al tien jonge blazers van harmonie Pro Honore Et Virtute hun diploma haalden, was het donderdag 4 juli de beurt aan vier van de slagwerkers om hun praktijkexamen te doen. Ook deze kanjers slaagden alle vier glansrijk. Het was sowieso een drukke dag voor deze muzikanten, want op dezelfde avond speelden ze alweer volop mee tijdens het Klapstoelenconcert “Muziek op het plein”, wat door vele dorpsbewoners bezocht werd.

Harmonie Pro Honore Et Virtute feliciteert de volgende leerlingen met hun diploma A:

  • Slagwerk, op kleine trom: Guus Vogels en Coen den Ouden
  • Melodisch slagwerk, op mallets: Bram den Ouden

Met zijn B-diploma feliciteren ze:

  • Slagwerk, op kleine trom: Joeri van de Ven

Ze danken de professionele docenten van Rhythm Impact, Patrick van den Heuvel en Marc Dufour die met hun enthousiaste inzet ervoor zorgen dat de slagwerkers zich blijven ontwikkelen. Het is ook hun verdienste dat zij zowel hun vaardigheden, als hun plezier in de muziek vergroten.

Leerlingen opleiden, examens organiseren, docenten en examinatoren regelen, het gaat niet vanzelf. Het zijn de leerlingen die slagen, maar het is zeker ook dankzij onze actieve vrijwilligers dat dit mogelijk is. Harmonie Pro Honore Et Virtute dankt Judith Curfs die in de rol van examen coördinator deze periode heel veel extra werk heeft verricht om de leerlingen te laten groeien en aan Freddie Louwers voor zijn inzet voor de muziekopleidingen bij PHEV.

Meer info over harmonie Pro Honore et Virtute is te vinden op www.phev.nl. Wil je als slagwerker of blazer ook muziekles nemen op een van de instrumenten? Kijk dan zeker op de site en stuur een mail naar opleidingen@phev.nl. Een gratis proefles op een instrument naar keuze is altijd mogelijk.

Post article

Post article