Search
Close this search box.

Op 22 april heropent Leen Bakker winkel Ekkersrijt na brand

Gevel Leen Bakker op Meubelplein Ekkersrijt in Son
Foto: Leen Bakker

Na de sluiting door de brand bij de naastgelegen winkel van Kwantum begin maart, gaat Leen Bakker op meubelboulevard Ekkersrijt in Son op zaterdag 22 april weer open. “We zijn heel blij dat we onze klanten weer van dienst kunnen zijn”, aldus de woonretailer. De winkel is een van de flagship stores, waarin presentatie, inspiratie en service een belangrijke rol spelen.

Begin maart brak er brand uit bij Kwantum, gelegen naast de winkel van Leen Bakker op meubelboulevard Ekkersrijt in Son. De weken erna zijn beide winkels dicht gebleven in verband met onderzoek en herstel van de schade. Leen Bakker gaat op zaterdag 22 april weer open en viert dit met een heropeningsactie van 15% extra korting op alles* op zaterdag 22 en zondag 23 april. De winkel van Kwantum blijft nog gesloten.

In november 2022 opende de het nieuwste concept Leen Bakker winkel op deze locatie in Ekkersrijt. Op de plek van de oude winkel is nu een Leen Bakker outlet gevestigd.

Over Leen Bakker

In 2019 vierde Leen Bakker haar 100-jarig bestaan. Met 175 vestigingen en 2.500 medewerkers in Nederland en België en een webshop met een aandeel van 20% van de totale omzet is Leen Bakker een van de grootste omnichannel retailers in de woonbranche. Leen Bakker vormt samen met Kwantum de Homefashion Group.

*met uitzondering van bezorg- confectie- leg- en servicekosten