Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op donderdag 4 mei de jaarlijkse Nationale Herdenking 2017

nationale herdenking
Foto: Ons Son en Breugel

Op donderdagavond 4 mei aanstaande staat Nederland stil bij de Nationale Herdenking.

In Son en Breugel legt wethouder Robert Visser samen met leerlingen van basisschool de Krommen Hoek en de Regenboog en een Sinti-vertegenwoordiger kransen bij het monument bij de vijver aan de Europalaan.

De harmonie Pro Honore et Virtute, het St. Catharinagilde, de kinderen van De Krommen Hoek en De Regenboog, de scoutinggroepen, de veteranen en de kerken in Son en Breugel en de Sinti’s leveren al jaren een bijdrage aan deze herdenking. Dit jaar zal ook de Jeugdgemeenteraad een eerbetoon brengen.

Programma 4 mei 2017

TijdWat
19:30 uurOecumenische dienst in de kerk aan de Zandstraat.
19:50 uurVertrek stille tocht. De route gaat vanaf de Zandstraat, via het fietspad over de voormalige Lindenstraat, naar de Boslaan, en dan via Europalaan naar het monument bij de vijver
19:59 uurSignaal Taptoe
20:00 uur2 minuten stilte
20:02 uurLoco-burgemeester Robert Visser legt samen met de leerlingen van De Krommen Hoek en de Regenboog en een vertegenwoordiger van de Sinti’s in Son en Breugel kransen bij het monument. Daarnaast zullen de Veteranen uit Son en Breugel en de Jeugdgemeenteraad een bloemstuk leggen. Het St. Catharinagilde brengt een vendelsaluut. Ook u kunt uw bloemen leggen. De herdenkingsbijeenkomst wordt muzikaal ondersteund door de harmonie Pro Honore et Virtute en Up with People.
20:30 uurEinde van de herdenking

 Neem dan contact met ons op.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.