Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgeruimd staat netjes: 24 maart weer Landelijke Opschoondag

Het dorp is weer een stukje schoner door de Week van Nederland Schoon
Foto: Ons Son en Breugel

Op zaterdag 24 maart 2018 doet de gemeente Son en Breugel weer mee aan de Week van Nederland Schoon. Tijdens de Landelijke Opschoondag organiseren veel gemeenten samen met de inwoners acties om hun omgeving schoon te maken.

Scholieren, inwoners en college steken handen uit de mouwen

De opschoondag markeert het einde van een week vol activiteiten. In de week van 19 tot en met 23 maart gaan de meeste basisscholen hun schoolplein en de omgeving schoonmaken. Uitgerust met knijpers, handschoenen en vuilniszakken dragen de kinderen bij aan een schone omgeving.

Bewoners en gemeenteraad pakken wijken aan

Op zaterdag 24 maart 2018 gaan een aantal buurt- en wijkverenigingen en inwoners en medewerkers van de gemeente Son en Breugel, waaronder gemeenteraadsleden aan de slag. Om 09:30 uur gaan zij verspreidt over de gemeente een aantal wijken schoonmaken. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Verzamelplaatsen

Inwoners die mee willen doen kunnen zich op 24 maart verzamelen op de volgende locaties:

Wijk/buurtOpkomstlocatieTijdstip
HoogstraatDe Boerderij09.30 uur
KanaalstraatKruisbeeld09.30 uur
KloosterstraatVoor perceel Kloosterstraat 1410.30 uur
CentrumKiosk op Kerkplein09.30 uur
’t Harde VenHoek Europalaan/Rembrandstraat09.30 uur
SonniusparkHoek Libellenlaan, Vuurlibel en Keverlaan09.30 uur

Vanaf 11:30 uur is de gezamenlijke afsluiting bij de kiosk in het centrum. In Breugel wordt bij de Boerderij afgesloten. Na afloop zorgt de gemeente voor een warme versnapering voor de deelnemers.

Meer informatie en aanmelden

Wijken of straten die niet op deze lijst staan, maar wel mee willen doen, kunnen zich melden bij Paula Favier, telefoonnummer 0499-491491. Wij zorgen dan voor materiaal en een warme versnapering na afloop.

Neem dan contact met ons.