Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oprit Ekkersrijt nacht van 28 op 29 september gesloten

Oprit Ekkersrijt nacht van 28 op 29 september gesloten
Foto: Google Maps

Let op: door werkzaamheden kan jouw reis vanaf oprit Ekkersrijt zomaar eens vijf minuten extra duren.

Rijkswaterstaat heeft vandaag bekend gemaakt in de nacht van 28 september vanaf 21:30 uur tot 29 september 05:00 uur onderhoud te plegen aan de oprit 6 bij Ekkersrijt. Het betreft de oprit komende vanaf de meubelboulevard richting ’s-Hertogenbosch/Tilburg/Maastricht. Reizigers moeten rekening houden met vijf minuten extra reistijd.

Houd ook rekening met de aangekondigde wegwerkzaamheden aan de A2 bij knooppunt Ekkersrijt. Rijkswaterstaat voert van vrijdag 29 september 21:00 uur tot en maandag 2 oktober 06:00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt bij knooppunt Ekkersweijer.

Gezien er alleen bij goede weersomstandigheden onderhoud kan worden gepleegd moeten automobilsten rekening houden met een mogelijke verplaatsing van de werkzaamheden. Voor meer informatie zoals omleidingsinformatie kan je terecht op de pagina Geplande wegwerkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat. Telefonisch staat de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat je gratis te woord via 0800-8002.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play