Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oproep: muzikanten voor de Lazy Sonnie Song Night

Lazy Sonnie Song Night, een avond puur akoestisch genieten
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Wegens succes herhaald: Lazy Sonnie Song Night op zaterdag 11 mei in La Sonnerie.

Lazy Sonnie Afternoon heeft tot doel een breed publiek akoestische live roots muziek te laten beleven. Het biedt hiervoor maandelijks een podium aan gevestigde internationale en nationale artiesten en aan opkomende talenten.

In verband met de grote belangstelling van zowel liefhebbers als muzikanten is de organisatie van Lazy Sonnie Afternoon vorig jaar gestart met de Lazy Sonnie Song Night. Vanwege het grote succes van de Song Night krijgt deze avond in 2019 een vervolg. 

Op zaterdagavond 11 mei is het zover: tussen 21:00 en 23:30 uur treden maar liefst dertien acts op. In een continue stroom is het een komen en gaan van artiesten die solo, duo of als trio twee nummers ten gehore brengen. In principe akoestisch versterkt. Er staan microfoons klaar en er liggen DI’s voor de instrumenten. Er staat tevens een kleine backline klaar. De spelregels zijn:

  • Iedere act speelt twee nummers;
  • Er is een strak schema: geen soundcheck, inpluggen en spelen. Artiesten moeten klaar staan volgens een gedetailleerd draaiboek;
  • Er is een ‘Green Room’ voor de artiesten om zich voor te bereiden, te stemmen etc.;
  • Artiesten ontvangen per persoon consumptiebonnen en de oneindige waardering van het hopelijk talrijke Sonse publiek.
  • Waar: Kapelzaal van de Sonnerie
  • Datum: zaterdag 11 mei inloop 20.00 uur, aanvang 21.00 uur

We nodigen iedere muzikant uit om zich (voor eind maart) aan te melden via info@lazysonnieafternoon.nl.Doe dat zo snel mogelijk, want vol is vol. De organisatie kijkt met z’n allen uit naar een prachtige avond.

Lazy Sonnie Festival: 7 juli 2019

Het Lazy Sonnie Festival in de voortuin van La Sonnerie is niet meer weg te denken uit het muziekaanbod in Son en Breugel. Noteer daarom alvast de datum: zondag 7 juli 2019. De organisatie heeft vijf fantastische bands kunnen vastleggen. Binnenkort informeren zij iedereen over de verrassende line up. Hou de media in de gaten.