Search
Close this search box.

Oranjeveld in het teken van het Zomerspektakel

Oranjeveld in het teken van het Zomerspektakel
Foto: Ons Son en Breugel

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan tijdens het Zomerspektakel van jongerencentrum Oase.

Jongerencentrum Oase kon zich geen beter weer wensen voor het Zomerspektakel, hun jaarlijks terugkerende evenement op het Oranjeveld in Son. Het zonovergoten veld zorgde voor een onvergetelijke dag. Diverse speeltoestellen en andere attributen werden op het veld neergezet voor een zeskamp voor de groepen vijf tot en met acht van de basisschool.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement. Hans Merks, voorzitter van jongerencentrum Oase, was verheugd om te melden dat het aantal inschrijvingen voor het Zomerspektakel ieder jaar groeit. Dit jaar deden zo’n twaalf teams mee aan de zeskamp. In de ochtend leefden maar liefst 150 kinderen mee aan het ochtendgedeelte, waarbij kinderen tot en met groep vier zich uit konden leven op de speeltoestellen.

Ondertussen draaide de EHBO overuren. Vele kleine pijntjes konden met wat ijs, een aai over de bol en een bekertje ranja zo opgelost worden.

Meer foto’s zien? Klik op ‘fotoserie’ bovenaan de pagina.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play