Organisatie Ons Dorp Kwist ook in coronatijd op volle toeren

Inschrijven Ons Dorp Kwist 2018 vanaf 1 maart
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Ondanks de onzekere situatie rondom corona, zit de commissie van Ons Dorp Kwist momenteel niet stil. In april hebben zij de eerste editie van Ons Dorp Kwist Thuis georganiseerd. In totaal 577 teams hadden zich ingeschreven, een overweldigend succes.

Het bleek een pittige kwis, maar de reacties die na afloop binnenstroomden waren zeer positief. Na de thuiskwis is het vizier van de vragenmakers echter direct op de volgende editie van Ons Dorp Kwist gegaan. Deze staat gepland op vrijdag 9 oktober. Inmiddels hebben een kleine 50 teams zich al ingeschreven hiervoor.

De commissie van Ons Dorp Kwist gaat er vooralsnog van uit dat de kwis in oktober gewoon doorgang zal vinden. Echter houden zij de richtlijnen en maatregelen vanuit de overheid en het RIVM goed in de gaten. Veiligheid gaat immers boven alles. Het kan dus zijn dat er wat onderdelen anders zullen zijn dan wat de teams uit vorige kwissen gewend zijn of dat er wat andere accenten zullen liggen. De situatie is nu eenmaal anders en een blik in de toekomst werpen is nog steeds niet mogelijk.

De teams zullen zelf ook wellicht wat creatiever moeten worden mocht het zo zijn dat bij elkaar zitten nog niet mogelijk is. Maar inmiddels zijn veel mensen gewend aan videobellen en andere manieren om te overleggen, dus het oplossen van de vragen en puzzels via deze kanalen moet dan vast ook wel lukken.

Momenteel wordt er fanatiek gewerkt aan alle vragen en opdrachten om ervoor te zorgen dat alle teams ook in oktober weer een geweldige avond zullen beleven. De commissie zal weer een uitdagende kwis verzorgen met voldoende variatie voor jong en oud, met enkele nieuwe en verrassende categorieën

Heb jij meegedaan aan Ons Dorp Kwist Thuis en heb je een leuke avond beleefd? Zoek dan wat vrienden en familieleden bij elkaar, vorm een team en schrijf je in voor de editie van 9 oktober. Ook nu is een gezellige avond weer gegarandeerd. Zorg ervoor dat je team wat groter is dan enkel je huisgezin, want deze kwis zal een stuk meer vragen en opdrachten bevatten dan de kwis in april.

De commissie van Ons Dorp Kwist zal iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom corona en de gevolgen die het heeft voor de kwis en de feestavond. Mocht de kwis onverhoopt toch niet door kunnen gaan, dan zal het inschrijfgeld worden terugbetaald aan alle teams die zich geregistreerd hebben. Hebben jullie je nog niet ingeschreven? Doe dat dan nu via de website www.onsdorpkwist.nl.

Post article

Post article