Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oud-waarnemend burgemeester Joep Baartmans overleden

Oud-waarnemend burgemeester Joep Baartmans overleden
Foto: Youtube

Op 77-jarige leeftijd is de voormalig waarnemend burgemeester van Son en Breugel Joep Baartmans – van den Boogaart overleden.

In januari 1999 werd de PvdA politica waarnemend burgemeester van Son en Breugel, wat ze tot september 2003 zou blijven. Voordat ze waarnemend burgemeester van Son en Breugel werd was ze ook van mei 1995 tot januari 1997 waarnemend burgemeester van de gemeente Heusden en vanaf juni 1998 een half jaar waarnemend burgemeester van Schijndel. Na Son en Breugel was ze vanaf mei 2006 was ze bijna een jaar waarnemend burgemeester van Vught.

Naast haar waarnemend burgemeesterschap zat Baartmans tussen 1974 en 1982 in de lokale politiek van Boxmeer gecombineerd met een baan in het middelbaar onderwijs. Na haar loopbaan in de lokale politiek ging ze aan de slag bij Provinciale Staten als gedeputeerde van cultuur, onderwijs en welzijn. In 2006 leidde zij de formatie van het college in ’s Hertogenbosch. Ook was ze voorzitter van het CITO en in de zomer van 2005 troubleshooter bij de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) in Waalwijk.

Joep Baartmans overleed volgens het Eindhovens Dagblad op 29 september in het Jeroen Bosch ziekenhuis in haar woonplaats ’s Hertogenbosch.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play