Ouwe Mik prolongeert titel Ons Dorp Kwist 2016

Ouwe Mik prolongeert titel Ons Dorp Kwist 2016
Foto: Ons Son en Breugel

Na twee weken in spanning te hebben moeten zitten was het eindelijk zover: wie zou de titel van Ons Dorp Kwist 2016 mee naar huis nemen?

Het Vestzaktheater was afgeladen vol met enkele honderden deelnemer en werd muzikaal ondersteund door DJ Giel. Menig voetje ging van de vloer tussen de bekendmaking van de noteringen. Thuis kon meegekeken worden via SonenBreugel-TV (op het hoogtepunt keken ongeveer 36 mensen naar de live uitzending), die voor de gelegenheid ook een compilatievideo had gemaakt van het dorpse quizavontuur.

img_8917Naarmate de avond vorderde en meer en meer teams af moesten afhaken voor de titel, bleven uiteindelijk de drie beste teams over. De derde plaats was voor BV de Venuslaan, gevolgd door FC Schuttersheide. Maar de titel ging wederom naar Ouwe Mik, het team dat vorig jaar ook al de winst wist te pakken.
img_8915

Opvallende afwezige in de top drie dit jaar was de Harmonie die de eerste twee jaar aan kop ging en vorig jaar de top drie nog wist te behalen. De harmonie moest genoegen nemen met een top vijf positie.

Ons Dorp Kwist zal in 2017 ook gehouden worden in de eerste week van oktober.


Lees meer over Ons Dorp Kwist

Post article

Post article