Search
Close this search box.

Pakkende blues en Sons talent op het podium van Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon logo
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

De artiesten voor de december-editie van Lazy Sonnie Afternoon heeft de organisatie van Lazy Sonnie Afternoon dit keer wat dichter bij huis gezocht. Guy Verlinde, met vette pakkende blues uit Vlaanderen en onze dorpsgenoot Esmée Kneppers, begeleid door Tijn Luijben. Het belooft wederom een middag puur akoestisch genieten te worden.

Guy Verlinde

Vette, gevoelige blues en folk uit Vlaanderen voortgebracht met lapsteel- en resonatorgitaren, mondharmonica en een oude koffer als kickdrum. Gentenaar Guy Verlinde ontbolsterde zich na jaren van hard werken tot de nieuwe bluestrots van België. Geïnspireerd door diverse blueshelden ontwikkelde hij zich tot een zeer begenadigd harmonica & slidegitarist. Hij bracht 9 langspelers uit in evenveel jaar, terwijl hij non-stop in binnen- en buitenland toert met zijn Mighty Gators, Houserockers, One Man band en educatieve voorstellingen. Komt de naam Guy Verlinde je bekend voor? Dat kan kloppen, in december 2015 gaf hij als One Man Band een indrukwekkend concert bij Lazy Sonnie Afternoon.

Esmée Kneppers

Woonachtig in Breugel, 19 jaar oud en ontzettend dol op zingen, bekend van de zitingsavonden en SamenLoop voor Hoop, dat is Esmée Kneppers. En nu dan samen met Tijn Luijben, waarmee ze onderdeel uitmaakt van Son’s Got Talent, op het podium in de muziektempel van Son. Een gave uitdaging waar ze erg naar uitkijkt en wij ook.

Aanvang/toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  • De zaal is vanaf 15:00 uur open.
  • De toegang is gratis maar na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken is uw gift noodzakelijk. Wij hopen uiteraard dan ook op een gulle bijdrage.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden. Tot ziens op zondag 3 december in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play