Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politie op zoek naar tips rondom de uitgebrande vluchtauto Dennis Struijk

Vrouw beroofd van schoudertas door personen op scooter
Foto: Wikipedia CC0

De politie doet een oproep aan iedereen die mogelijk meer informatie heeft over de vermoedelijke vluchtauto die gebruikt is bij de moord op Dennis Struijk.

De op 31 augustus uitgebrande auto is vermoedelijk de vluchtauto van de daders op de moord van Dennis Struijk. De auto is met verschillende camera’s in ’t Zand te zien, waarbij met hoge snelheid door de wijk gereden werd. Hierbij kwam de achterkant van de wagen zelfs los toen er een drempel met dezelfde hoge snelheid werd genomen. Op de beelden is ook te zien dat de vermoedelijke daders in een andere auto stapten nadat zij de vluchtauto in brand hadden gestoken.

De politie is op zoek naar tips rondom de mogelijke vluchtauto. “De zwarte BMW die uitgebrand in Son werd aangetroffen bleek gestolen op de Everdrift in Cuijk,” zegt politie agent Dion Luijten. “Dat gebeurde al enkele maanden eerder, in de vroege ochtend van 2 april. Toen zaten de originele kentekenplaten er op. Toen de auto uitgebrand werd aangetroffen in Son zaten er valse kentekenplaten op.” De eigenaren van de gestolen auto en de gestolen kentekenplaten hebben niets te maken met deze zaak zegt de politie. De politie is nog wel op zoek naar de originele kentekenplaten van de uitgebrande auto.

Mocht je meer informatie hebben over de auto, hoe klein dan ook, dan kan contact opgenomen worden met de opsporingstiplijn van de politie via 0800-6070. Liever anoniem je tip delen met de politie? Bel dan Meld Misdaad Anoniem voor 0800-7000 of voer een vertrouwelijk gesprek met Team Criminele Inlichtingen via 079-3458 999.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App StoreDownload nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play