Politie op zoek naar tweetal verdachten wegens zakkenrollen

De twee verdachten waar de politie naar op zoek is
Foto: Politie

In het weekend van 22 april waren zakkenrollers actief in Son en Breugel en Waalre. De politie is nu op zoek naar twee verdachten.

De incidenten gebeurde in een supermarkt in Son en Breugel en een supermarkt in Waalre. De twee verdachten hebben een portemonnee uit een dame haar tas weten te grissen. Bij een ander slachtoffer werd haar telefoon en belangrijke pasjes gestolen.

Volgens de politie hebben de verdachten bij beide supermarkten dezelfde tactiek gebruikt. “Terwijl een van de twee een praatje aanknoopt met het beoogde slachtoffer en deze afleid, slaat de ander toe. Ze zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat we niet uitsluiten dat ze dit vaker doen.”

Herken jij de verdachten?

Na het bekijken van de camerabeelden van beide supermarkten is het oog gevallen op de verdachten. De politie roept op om contact met hen op te nemen als (één van) deze mannen herkend worden.

Heb je meer informatie over zakkenrollers in Son en Breugel en Waalre of herken je de verdachte? Laat het de politie weten via het tipformulier, via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Post article

Post article