Politie zoekt twee mannen die verdacht worden van een auto inbraak

Verdachte van auto inbraak in de Marnelaan
Foto: Politie

De politie heeft vandaag beelden gedeeld van een man die verdacht wordt van een auto inbraak in de Marlelaan.

Op 12 februari hebben twee mannen vermoedelijk de inbraak in de Marnelaan gepleegd. De inbraak is vastgelegd op de camera van de deurbel. Op de beelden is te zien dat twee mannen rondkijken in de buurt van de geparkeerde auto.

Terwijl de één op de uitkijk staat rommelt de ander aan de deur, totdat hij de auto ook echt open krijgt. Het duurt ’t niet lang voordat hij met stuur en navigatiesysteem weer buiten staat.

Auto inbraak in Nuenen

De twee mannen zijn ook in beeld bij een auto inbraak in Nuenen op 14 februari en een auto inbraak in Nuenen op 15 februari. Bij de inbraak op 14 februari heeft de auto flinke schade opgelopen. Van de inbraak op 15 februari zijn ook beelden in bezit van de politie.

Een man, met een sjaal voor zijn gezicht, loopt de oprit van een woning op. Zodra hij de camera ziet maakt hij rechtsomkeert en gaat er weer vandoor. De politie vermoedt dat dit dezelfde dader is als bij de voorgaande incidenten.

Tips

Heb je meer informatie over deze inbraken of herken je de verdachte? Laat het de politie weten via het tipformulier, via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Post article

Post article