Zoek
Sluit dit zoekvak.

Presentatie Maestro door Nancy van Heeswijk en Raymond Bonnier

Foto: Harmonie Pro Honore et Virtute

Nu de maestro’s bekend zijn en de harmonie druk bezig is met repeteren, begint ook de rest van het Maestroconcert meer vorm te krijgen.

Voor de presentatie van de avond heeft harmonie Pro Honore et Virtute twee bekende lokale gezichten weten te strikken. De maestro’s en het orkest zullen worden aangekondigd door Nancy van Heeswijk en Raymond Bonnier. Een verrassend duo, ieder met veel podiumervaring maar nog niet eerder als duo met elkaar.

Nancy is haar hele leven al bezig met zang en entertainment. Son en Breugel heeft haar leren kennen tijdens de zittingsavonden van 2016, waar ze als Trijntje indruk maakte met haar stem en met haar jurk. Ook dit jaar zong ze weer de sterren van de hemel tijdens de Krutjesgatse artiestenavonden. Daarnaast heeft ze het afgelopen jaar o.a. opgetreden bij Samenloop voor Hoop, het tienjarig bestaan van de kiosk en de Santarun.

Ook de stem van Raymond Bonnier is in ons dorp alom bekend. Een oneindige lijst aan presentatieklussen heeft hij al op zijn naam staan. Wie kent hem niet als presentator van de carnavalsoptocht, de prinsbekendmaking op het 11-11 bal, de goederen- en dienstenveiling, Ons Dorp Live, de Samenloop voor Hoop en het Tower festival, om maar een paar van zijn presentaties te noemen. Het spreken voor publiek en een volle zaal zit Raymond dan ook in het bloed, maar dat is niet gek als je de zoon bent van een burgemeester.

Nancy en Raymond zullen je tijdens Maestro Son en Breugel 2017 op zaterdagavond 10 juni door het programma heen leiden. Heb je nog geen kaartje? Voor dit evenement zijn nog kaarten te koop bij café restaurant de Zwaan en cafetaria Spierings. Voor meer informatie kun je terecht op de speciale Maestro website van harmonie Pro Honore.


Lees meer over Maestro


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.