Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prodrive en Houta geven kijkje achter de schermen op Dag van de Bouw

Prodrive en Houta geven kijkje achter de schermen op Dag van de Bouw
Foto: Ons Son en Breugel

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een nieuw pand voor Prodrive? Bekijk het zelf op de Dag van de Bouw op zaterdag 20 mei.

Op de Dag van de Bouw op zaterdag 20 mei stellen bouwbedrijf Houta en Prodrive van 10:00 uur tot 16:00 uur de deuren van hun bouwplaats open voor het publiek. Momenteel werkt Houta voor het technologiebedrijf op Ekkersrijt aan een gebouw van zeven bouwlagen van ieder vijf meter hoog. Ook komt er een loopbrug van twee lagen dat in verbinding komt te staan met het hoofdgebouw.

Normaal is de bouwplaats strikt verboden, maar op de Dag van de Bouw kunnen mensen de vorderingen komen bekijken. Ook wordt er uitleg gegeven over gebruikte bouwtechnieken, welke moderne middelen er gebruikt worden en hoe het bedrijf innoveert. Ook zijn er ambachten te beleven.

De bouwplaats van Prodrive is open voor iedereen van jong en oud. Er zal naast de bouwbeleving ook entertainment aanwezig zijn. Meer informatie over de Dag van de Bouw vindt je op de website.


Lees meer over Prodrive


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play