Programma van de Sonse kiosk voor de komende weken

Dit zie en hoor je de komende weken in de kiosk
Foto: Ons Son en Breugel

Ook na de vakantie valt er nog genoeg te beleven en te genieten op de Sonse kiosk. Er staan weer een paar leuke muzikale optredens gepland. Gratis toegankelijk en natuurlijk gaan ze alleen door bij goed weer. Maar dat zal toch nog niet op zijn, denken we zo, al hebben we daar al heel veel van kunnen genieten tot nu toe.

Zaterdag 25 augustus van 14:00 uur tot 16.00 uur: Unity

De kapel Unity zal op zaterdag 25 augustus een optreden verzorgen op de Kiosk op het Kerkplein in Son. Zij spelen van 14:00 uur tot 16:00 uur een aantal nummers uit hun gevarieerde repertoire.

De Unity kapel is een muziekgezelschap, dat graag van zich laat horen. Opgericht in 1990 heeft de kapel zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een muziekgezelschap met een eigen gevarieerd repertoire. De naam werd gekozen omdat Unity staat voor eenheid, maar ook voor spontaniteit en een grote dosis enthousiasme In eerste instantie richtte de kapel zich vooral op optredens in de carnavalssfeer, maar sinds een aantal jaren spelen de muzikanten ook meer en meer klassiekers, evergreens en (ex-)toppers bij allerlei gelegenheden.

De kapel bestaat momenteel uit zeventien muzikanten, en staat garant voor een mooi stukje onderhoudende muziek.

Woensdag 29 augustus van 20:00 uur tot 22:00 uur: The Vitals

The Vitals, een jaren zestig band uit Eindhoven, bezig aan een revival.

In de zestiger jaren begonnen vijf jongens uit het Eindhovense stadsdeel Stratum de band The Vitals. Inmiddels hebben ze tientallen jaren ervaring in het brengen van instrumentale nummers van the Shadows, Santana, the Ventures etc. en vele nummers van the Beatles, the Hollies, the Kinks, the Stones, Them, Cliff Richard, etc. maar er komt ook een enkel recenter nummer voorbij van Queen of Dire Straits. De twee originele leden Theo Bell (zang, Eindhoven) en Pieter van den Boom (zang en gitaar, Son) worden aangevuld met twee gedreven muzikanten Terry Emons (zang en drums, Veghel) en Klaas Aldenhoven (bas, Uden). In vroeger tijd speelde de band vele jaren bij diverse gelegenheden in Eindhoven zoals Het Zoldertje, De Poort van Kleef enz., veel optredens ook in de dorpen Son (De Zwaan), Veghel (Zaal van Berkel) en Nuenen (Dancing Apollo).

Post article

Post article