Zoek
Sluit dit zoekvak.

Programma Vestzaktheater voor het nieuwe seizoen

https://son-en-breugel.nieuws.nl/nieuws/programma-vestzaktheater-nieuwe-seizoen/
Foto: Ad Louwers

Het nieuwe programmaboekje van het Sonse Vestzaktheater is weer uit en wordt komende week huis aan huis verspreid.

Wie dat onverhoopt niet gekregen mocht hebben kan terecht in het theater en op diverse punten in het dorp, zoals onder andere de bibliotheek en het gemeentehuis.

Het eerste exemplaar werd afgelopen vrijdag door stichtingsvoorzitter Ad Louwers aan wethouder Robert Visser overhandigd. De ook nu weer in – verband met de toekomstige ontwikkelingen rond de verhuizing naar de nieuwe MFA en de veranderingen, die daarmee gepaard gaan – net als vorig jaar in bescheiden ‘Vestzakformaat’ uitgegeven folder bevat informatie over het nieuwe theaterprogramma, dat vanaf september weer van start gaat. Liefhebbers van toneel, cabaret en muziek kunnen komend seizoen hun hart weer ophalen bij een afwisseling aan voorstellingen van zowel gevestigde namen als aanstormende talenten.

Een greep uit het gevarieerde aanbod. Grote publiekstrekkers het komende seizoen zullen, zoals het er nu naar uitziet, ongetwijfeld weer zijn Rob Schepers, Leon van der Zanden, Karin Bruers met Nol Havens en voor het eerst ook Christel de Laat, bekend van onder andere het ‘Fijnfistjenie café’ van Omroep Brabant, die dit seizoen met een eigen cabaretprogramma het land in trekt. Natuurlijk is er ook weer de jaarlijkse Slappe Zanik Avond met de top uit het Brabantse tonpratersgilde.

‘Vuile huichelaar’ is ook terug met een spiksplinternieuw programma.Naast diverse voorstellingen van aanstormende jonge cabarettalenten zal er ook veel vermaak geboden worden door toneel- en muziekgezelschappen uit eigen dorp, zoals de Vestzakkomedie, en Toneelgroep Maan. Nieuw is een unieke Brabantse cabaretavond door het trio Maas, van Gorp en Snijders onder de titel ‘Vruuger waar alles bitter’. Een belangrijke plaats is dit seizoen ook weer ingeruimd voor de muziek. Met een hernieuwde uitvoering van het zo populaire programma Back to the Country, gebracht door onder andere Dick van Altena en Savannah. Maar ook de plaatselijke trots Old Grey en Restless verzorgt weer een swingende muzikale avond.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een update van de website, waarop je uiteraard kaarten voor alle voorstellingen kunt bestellen. Voor meer informatie en het bestellen van toegangskaarten kun je dan ook terecht op www.vestzaktheaterson.nl. Het Vestzaktheater zelf krijgt onder andere door de tijdelijke ‘inwoning’ van de bibliotheek een bescheiden make over, waar de komende maanden hard aan gewerkt wordt.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play