Search
Close this search box.

Raak in 2018 eindelijk die overtollige kilo’s kwijt bij de Afval Challenge

Raak in 2018 eindelijk die overtollige kilo's kwijt bij de Afval Challenge
Foto: Pixabay CCo

Een heel jaar lang begeleiding bij het sporten en voeding? Sonsport Active Centre en Son en Breugel Nieuw maken het in 2018 mogelijk.

Ons Son en Breugel en SonSport Active Center hebben wederom de handen ineen geslagen om samen met jou de uitdaging aan te gaan, na het succes van de Afvalrace in 2016 en de Afval Challenge in 2017. Tijdens de race viel de hele groep in totaal honderden kilo’s af na vele uurtjes zweten en afzien, maar ook veel lol. De race heeft niet alleen de levens van de deelnemers veranderd, maar ook vriendschappen voor het leven gemaakt.

Dit jaar doen we het weer even iets anders. De persoonlijke begeleiding door SonSport, de voedingsadviezen van Puur In Balans en de leuke activiteiten blijven, maar dit jaar gaan we nog even iets verder. Het traject loopt dit jaar een heel jaar, waarbij je van het intensieve begin begeleidt wordt tot een volledig zelfstandige gezonde levensstijl aan het einde. De precieze invulling blijft nog even geheim, maar de Afval Challenge staat garant voor:

  • een jaar lang begeleiding door een personal coach;
  • voedingsadvies op maat door een voedingsconsulente;
  • aangepaste lessen toegespitst op de Afval Challenge;
  • leuke lezingen over lifestyle en personal health;
  • periodieke metingen om je vooruitgang inzichtelijk te maken;
  • 100% resultaat.

Schrijf je dan nu in voor de Afval Challenge 2018. We starten al op 8 januari en inschrijving sluit op 5 januari. Let wel op: vol is vol.

[gravityform id=”14″ title=”true” description=”true”]


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.