Zoek
Sluit dit zoekvak.

Raak in 2019 eindelijk die overtollige kilo’s kwijt bij de Afval Challenge

Raak in 2019 eindelijk die overtollige kilo’s kwijt bij de Afval Challenge
Foto: Pixabay CC0

Zes maanden lang begeleiding bij het sporten en voeding? Sonsport en Ons Son en Breugel maken het in 2019 voor jou mogelijk.

Ons Son en Breugel en SonSport hebben wederom de handen ineen geslagen om samen met jou de uitdaging aan te gaan, na het succes van de Afvalrace in 2016 en de Afval Challenge in 2017 en 2018. Tijdens de race viel de hele groep in totaal honderden kilo’s af na vele uurtjes zweten en afzien, maar ook veel lol. De race heeft niet alleen de levens van de deelnemers veranderd, maar ook vriendschappen voor het leven gemaakt.

De persoonlijke begeleiding door SonSport, de voedingsadviezen van Puur In Balans en de leuke activiteiten zullen ook in 2019 weer op het programma staan. Het traject loopt een half jaar, waarbij je van het intensieve begin begeleidt wordt tot een volledig zelfstandige gezonde levensstijl aan het einde. De precieze invulling blijft nog even geheim, maar de Afval Challenge staat garant voor:

  • een half jaar lang begeleiding door een personal coach;
  • voedingsadvies op maat door een voedingsconsulente;
  • aangepaste lessen toegespitst op de Afval Challenge;
  • leuke lezingen over lifestyle en personal health;
  • periodieke metingen om je vooruitgang inzichtelijk te maken;
  • 100% resultaat.

Schrijf je dan nu in voor de Afval Challenge 2019. We starten al op 12 januari en inschrijving sluit op 9 januari. Let wel op: vol is vol.


Aanmeldformulier Afval Challenge 2019

[contact-form-7 id=”23074″ title=”Afval Challenge 2019″]