Search
Close this search box.

Wie kan Richard helpen om zijn gestolen spullen terug te krijgen?

Wie kan Richard helpen om zijn gestolen spullen terug te krijgen?
Foto: Pixabay CC0

Bij een diefstal in de auto van Richard Sharvin zijn persoonlijke documenten van zijn overleden broer gestolen.

Richard Sharvin zit in zak en as. Afgelopen dinsdag was de Ier, die sinds kort is verhuisd naar Eindhoven, op bezoek bij Mediamarkt Ekkersrijt. Hij parkeerde zijn auto op het parkeerterrein voor de winkel, maar bij terugkomst bleek de raam van zijn auto ingeslagen. De brutale dieven zijn er vervolgens vandoor gegaan met belangrijke papieren.

“Rond 18:15 uur is op de parkeerplaats van de Mediamarkt in mijn auto ingebroken en mijn tas meegenomen. In de tas zaten zeer persoonlijke documenten en sentimentele items die niet vervangen kunnen worden. Voornamelijk documenten die toebehoren aan mijn overleden jonge broer” vertelt Richard aan Ons Son en Breugel. Ook werd er een laptop en een iPad gestolen uit de auto, maar zijn voornaamste zorg zijn de belangrijke papieren. Ook zijn meerdere paspoorten meegenomen, Engelse en Ierse, waardoor Richard nu een groot probleem heeft.

Mocht je de zwarte leren tas van Richard, paspoorten met onder andere zijn naam erin of documenten die toebehoren aan zijn broertje Nigel vinden, dan verzoekt Richard om ze naar de politie te brengen. Momenteel is de politie bezig met een onderzoek, waarbij ook de bewakingscamera’s van de Mediamarkt opgevraagd kunnen worden. De daders zouden in een witte of creamkleurige Mercedes rijden.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.