Search
Close this search box.

Robert Conijn is de prins van Krutjesgat in 2024

Robert Conijn, prins van Krutjesgat in 2024
Foto: De Krutjesrapers (aangeleverd)

Robert Conijn (33) is de nieuwe prins carnaval van Krutjesgat voor carnavalsvereniging de Krutjesrapers. Robert is getrouwd met Manon (32) en woont samen met hun twee kinderen, Moos (3) en Jolien (2).

Hij is geboren in Eindhoven en opgegroeid in ons dorp. Het gezin woont aan de Meijerijlaan in Son. In 2016 ging hij samenwonen met Manon op het Junopad in Breugel. Sinds 2022 is hij met zijn gezin terug in de Gentiaan. In het dagelijks leven werkt hij als kwaliteitsmanager bij Van Geloven voor de vestigingen in Helmond en Mol (België), waar ze onder andere snacks produceren voor Mora.

Velen zullen prins Robert kennen vanwege zijn activiteiten in Son en Breugel. Robert is een echte carnavalsliefhebber en houdt van het traditionele carnaval met klassieke carnavalskrakers, blaaskapellen, hossen en lallen. Sinds 2017 is hij actief betrokken bij de Boerenbruiloft. Andere hobby’s van hem zijn vendelier bij het Sint Catharinagilde in Son, waar hij ook penningmeester van is. Daarnaast gaat hij graag een rondje hardlopen.

Zijn motto voor carnaval in 2024 luidt: Dit joar wordt magisch.