Roelofs en van Bommel en Aggieland bij Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon in La Sonnerie
Foto: Ons Son en Breugel

Een double dutch bill, met in de supportact én de hoofdact Nederlandse artiesten van top klasse: Roelofs en van Bommel en Aggieland. Het belooft een gevarieerde afternoon te worden. De organisatie ziet je op zondag 7 oktober weer graag in de fraaie kapelzaal van kloosterhotel La Sonnerie.

Roelofs en van Bommel

a jaren in de studio met elkaar gewerkt te hebben en als sidemen bij menig singer-songwriter en americanaband hebben Mike Roelofs (keys en zang) en Sjoerd van Bommel (percussie en zang) besloten om ook als duo met onvervalste grooves maar ook met materiaal met extra verdieping het livecircuit in te duiken. De insteek is gospel//New Orleans en alles wat verwant is ,met soms een jazzy benadering en zelfs rootsy feestmuziek . Van Bommel was ook al te beluisteren bij Mrs Hips op het Lazy Sonnie Afternoon festival.

Aggieland

In de muziek van het duo Aggieland klinken ‘blues-folk-songs als glanzende pareltjes’, zoals Trouw deze rootsmuziek prees. Het gedreven en groovy akoestisch gitaarspel van snaarveteraan Stephan Jankowski (Bots, Rosa King, The Watchman, Sister Sledge) begeleidt Aggie’s heldere en indringende zang. Zij verdiende haar muzikale sporen in de meerstemmige Amerikaanse folk van The Very Girls. Haar teksten verhalen over alles wat haar raakt. Het duo oogstte internationaal lof, getuige de vele prachtige recensies van hun muziek.

Aanvang/toegang

Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. De zaal is vanaf ongeveer 15:00 uur open. De toegang is gratis maar na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze optredens niet mogelijk.  De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op deze website aanmelden.

Huiskamerconcert

Ben jij al (betalende) vriend van Lazy? Let op je inbox voor de uitnodiging van het jaarlijkse vrienden huisconcert. Deze keer met Caponata, een pittige Sonse ratatouille.

Post article

Post article