Roger Hubbard en Jazzy Vibes in maart op podium van Lazy Sonnie Afternoon

Microfoon op het podium van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Ons Son en Breugel

Zondag 5 maart is het weer Lazy Sonnie Afternoon met slide virtuoos Roger Hubbard als eerste Engelse artiest, voorafgegaan door de warme Caribische klanken van Jazzy Vibes.

Roger Hubbard en Jazzy Vibes in maart op podium van Lazy Sonnie AfternoonRoger Hubbard

Roger Hubbard is één van UK’s grootste slidegitaristen. Hubbard debuteerde in 1970 met het album Brighton Belle Blues en kreeg daarmee bekendheid in de Britse bluesscène. Hij maakte deel uit van de band Buick 6, genoemd naar de song van Bob Dylan. Hubbard inspireert niet alleen door zijn virtuoze gitaarspel waarbij hij verschillende stijlen ten gehore brengt, maar ook door zijn charismatische aanwezigheid. Dit, in combinatie met de kwaliteiten van een authentieke en originele songwriter, hebben Hubbard internationale status gebracht.

Jazzy Vibes

Jazzy Vibesis een Italiaans-Hollands duo: Giuseppe (gitaar/zang) en Marjoleine (zang/percussie). Met de voorstelling Jazzy Vibes in Brasil spelen ze muziek om bij weg te dromen naar het zwoele Brazilië van Jobim & Astrud en mee te swingen in een vrolijke sfeer van de Samba en Musica Popular Brasileira.

Aanvang en toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
  • De zaal is vanaf 15.00 uur open.
  • We vragen geen entree, maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale middag te bezorgen vragen wij tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Draag je het akoestisch podium van Lazy Sonnie Afternoon een warm hart toe? Overweeg dan eens om vriend of sponsor te worden. Meer informatie op www.lazysonnieafternoon.nl. Daar vind je ook meer informatie over het programma en de muzikanten.


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.

Post article

Post article