Search
Close this search box.

Ryan M. Brewer op het podium van Lazy Sonnie Afternoon

Microfoon op het podium van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Ons Son en Breugel

Het wordt een mooie Pinksterdag bij Lazy Sonnie Afternoon deze 4e juni. Met een reizende verhalenverteller uit de USA als hoofdact en een fingerstyle-gitaris uit Sint-Oedenrode.

Ryan M. Brewer

Getalenteerde free range americana singer-songriter. Je kunt singer-songwriter Ryan M. Brewer het best omschrijven als een reizende verhalenverteller. In zijn nummers gaat de meeste aandacht uit naar zijn teksten en hij zweeft daarbij door verschillende genres. Brewer snijdt een breed scala onderwerpen aan, zoals existentiële verwarring, politieke ontgoocheling en worsteling met geloof en liefde. Een echte aanrader.

Ryan M. Brewer

Dennis van der Sanden

Dennis van der Sanden heeft altijd al een passie voor muziek gehad. Op zijn 16e ontdekte hij Tommy Emmnuel en zijn ‘fingerstyle’ gitaar stijl. Dennis was meteen weg van deze stijl en vanaf dat moment heeft hij zich gespecialiseerd in deze techniek, terwijl hij luisterde naar Tommy Emmanuel, Chet Atkins en Meryl Travis. Ieder vrij moment grijp Dennis aan om zijn techniek te verbeteren. Tegenwoordig bespeelt Dennis regelmatig zijn gitaar op festivals of andere evenementen.

Dennis van der Sanden

Aanvang/toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  • De zaal is vanaf 15:00 uur open.
  • Lazy Sonnie Afternoon vraagt geen entree maar vragen tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar. Zij hopen uiteraard op een gulle gift om deze unieke middagen ook in de toekomst
    mogelijk te maken.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Specials

Noteer ook alvast 18 juni en 3 september in je agenda. Op zondagmiddag 18 juni er een speciaal optreden met de New Yorkse Annie Keating, die in oktober 2015 al een spetterend optreden verzorgde bij Lazy Sonnie Afternoon. Deze special kun je niet missen. En op 3 september het Lazy Sonnie Afternoon Festival met een 5-tal bands.

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de agenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook sponsoren kunnen zich op deze website aanmelden.


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play