Samenloop stopt, kernteam Son en Breugel beraadt zich op mogelijkheden

Wandelaars bij de SamenLoop voor Hoop Son en Breugel 2016
Foto: Ons Son en Breugel

Op dinsdag 6 april is de organisatie van Samenloop Son en Breugel 2022 overvallen en verrast door de mededeling van KWF Kankerbestrijding om na 15 jaar te stoppen met het faciliteren en ondersteunen van de Samenlopen. Dit besluit betekent ook dat een evenement in de vorm zoals zij in Son en Breugel in voorbereiding hadden niet meer mogelijk is.

Ondanks het uitstel van de Samenloop naar juni 2022, hebben ze gemerkt dat veel vrijwilligers onverminderd enthousiast aan de slag zijn gebleven om acties op te zetten. De organisatie gaat zich de komende weken beraden op de mogelijkheden die zij nog zien om recht te doen aan die inspanningen en klaar te staan voor mensen die met kanker te maken hebben. Het kernteam komt binnen enkele weken met een afgewogen besluit hierop.

De commissies zullen de vrijwilligers zoveel mogelijk persoonlijk informeren. Desondanks kunnen zij zich voorstellen dat er vragen of opmerkingen zijn. Iedereen die iets kwijt wil, wordt uitgenodigd dan ook uit om dit schriftelijk te doen via samenloopvoorhoopsonenbreugel@gmail.com.

Post article

Post article