Search
Close this search box.

Samenloop voor Hoop start inschrijving tijdens jaarmarkt

samenloop voor hoop son en breugel
Foto: KWF Kankerbestrijding

Tijdens de jaarmarkt op 6 september zal de organisatie van Samenloop voor Hoop Son en Breugel de eerste inschrijvingen ontvangen.

Het team dat zich als eerste inschrijft krijgt een voetmassage voor het hele team tijdens de SamenLoop voor Hoop. De eerste inschrijving zal plaats vinden op 6 september om 10.00 uur ’s ochtends bij cafetaria Spierings. Voor de overige inschrijvers tijdens de jaarmarkt is er een speciale loterij en wordt er een geheel verzorgd ontbijt verloot voor het hele team.

De reguliere inschrijving start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De kraam voor Samenloop voor Hoop Son en Breugel zal te vinden zijn voor de Rabobank.

SamenLoop voor Hoop is een estafette sponsorloop gehouden door heel Nederland, waarmee geld opgehaald wordt voor KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Samenloop voor Hoop Son en Breugel zal plaats vinden op 4 en 5 juni 2016.

Lees ook