Save the date: Lazy Sonnie Afternoon Festival op 1 juli

Lazy Sonnie Afternoon Festival
Foto: Lazy Sonnie Afternoon
Nieuws

Het derde seizoen van Lazy Sonnie Afternoon zit er bijna op, maar ze sluiten dit jaar af met een bruisend festival.

Niet akoestich, niet in de kapelzaal. Maar, de voortuin van La Sonnerie is het toneel en wordt omgetoverd tot een Lazy festival terrein waar vijf bands er stevig tegenaan gaan. Ze trappen om 14:30 uur af en eindigen omstreeks 21:30 uur. Mis het niet.

Programma Lazy Sonnie Afternoon Festival

14:30 uur – 15:15 uur: Green Apple

Green Apple bijt de spits af. Een Rock en Blues coverband uit Son en Breugel met muziek van de jaren ’70 tot nu. Bestond al in 1967 maar is na een lange tussenpauze met een deels oude bezetting weer actief.

15:45 uur – 16:30 uur: Allman Brothers Tribe

De lokale Allman Brothers Tribute Band, opgericht naar aanleiding van het overlijden van Greg Allman. “Close your eyes and let them take you back to 1969-1976”

17:00 uur – 18:00 uur: Mrs. Hips

Band uit Rotterdam geformeerd rond zangeres Simone Roerade, een dame met “powervocal chords , soulful en bluesy”. Door Blues Magazine genoemd als één van de beste zangeressen van Nederland. Voorheen leadzangeres bij onder andere Candy Dulfer en Hips Unlimited en nu met een ijzersterk trio onder de naam Mrs. Hips.

 18:30 uur – 19:30 uur: Guy Verlinde & The Mighty Gators

Vaste bezoekers van Lazy Sonnie Afternoon kennen hem al, Guy Verlinde, bluesman uit België. Guy brengt zijn Mighty Gators mee. Zijn momenteel de Belgische blues ambassadeurs en staan garant voor “genuine foot stompin’ blues music”. Zij vieren dit jaar hun 10-jarig bestaan.

20:00 uur – 21:30 uur: Woodstockband

De Woodstock Tribute Band is een achtman’s formatie die het overgrote deel van het Woodstock repertoire live ten gehore brengt. Zij brengen het publiek terug naar de flower power tijd met love, peace and happiness. Alle muziek uit de Woodstockfilm passeert de revue; nummers van Country Joe Mac Donald, Melanie, Ten Years After,  Janis Joplin, Jefferson Airplane, The Who, Tim Hardin, Santana, Crosby-Stills-Nash & Young, Joe Cocker en vele anderen.

Toegang gratis

Net als vorige jaar bij het Lazy Sonnie Afternoon Festival beloven zij jullie een unieke muzikale gratis middag. Maar zonder een bijdrage van het publiek krijgen zij dit niet voor elkaar.  Ze vragen  daarom tijdens de optredens om een vrijwillige bijdrage in de hoed.

Meer informatie over Stichting Lazy Sonnie Afternoon kun je vinden op de website www.lazysonnieafternoon.nl. Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden. Een kwalitatief goed programma te kunnen blijven organiseren kunnen zij jullie steun goed gebruiken.

De organisatie gaat er van uit dat de weergoden goed gezind zijn. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan worden de activiteiten naar binnen verplaatst. LSA-festival gaat dus altijd door.

Lazy Sonnie Afternoon Festival programma

Post article

Post article