Zoek
Sluit dit zoekvak.

SBC op zoek naar enthousiaste meiden om te komen voetballen

Ben jij de volgende Miedema, van Veenendaal of Spitse?
Foto: Pixabay CC0

Voetbal is niet alleen voor jongens: SBC is op zoek naar stoere meiden.

Voetbalvereniging SBC kent inmiddels 1100 leden, waarvan ruim 80 meisjes verspreidt over verschillende junioren-, senioren- en G-teams. Maar voor de vereniging in de Gentiaan is dat niet genoeg: de vereniging streeft ernaar om in iedere discipline een meisjesteam te hebben.

Vind jij het leuk om te gaan voetballen? Kom dan een keer de sfeer proeven bij één van de meidenteams van SBC. Wil je je aanmelden? Dat kan altijd via het inschrijfformulier op de website van SBC. Dan voetbal jij misschien volgend jaar in het legendarische oranje zwarte shirt.

Sowieso wordt dit jaar een goed jaar voor het vrouwenvoetbal: van 16 juli tot en met 6 augustus is het EK vrouwenvoetbal in Nederland. Het UEFA Women’s EURO 2017 heeft Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede als speelsteden. Ook de OranjeLeeuwinnen doen mee en trappen op 16 juli om 18:00 uur af in Utrecht tegen Noorwegen.


Lees meer over voetbal


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play