Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scheepsrecht voor Ouwe Mik tijdens Ons Dorp Kwist

Scheepsrecht voor Ouwe Mik tijdens Ons Dorp Kwist
Foto: Ons Son en Breugel

Het is Ouwe Mik wederom gelukt om als eerste te eindigen tijdens dorpsquiz Ons Dorp Kwist.

In een goedgevuld Vestzaktheater kwamen de deelnemende teams van Ons Dorp Kwist een feestje bouwen. Eerder deze maand waren zo’n 85 teams verspreid over heel Son en Breugel druk doende met het invullen van de pittige vragen. Ook thuis keken zo’n 50 mensen mee via SonenBreugelVerbindt om te zien hoe goed zij gepresteerd hadden.

De top drie bestond dit jaar uit FC Schuttersheide, de harmonie en Ouwe Mik. Voor de drie teams geen onbekende notering: FC Schuttersheide wist vorig jaar al de tweede plek te bemachtigen, de harmonie heeft de eerste twee edities van Ons Dorp Kwist gewonnen en Ouwe Mik was al twee keer op rij winnaar van de quiz.

 

Daar mag het team nu een derde keer aan vast plakken. Met de winst mogen zij de wisseltroffee houden, een prijs die hoort bij drie keer winst van de quiz. Gezien Ouwe Mik aan heeft gekondigd in ieder geval hun locatie te willen veranderen en wellicht ook de samenstelling, is een vierde titel in het ongewis. Voor teams die volgend jaar eerste willen worden had Ouwe Mik nog wel een tip: zorg voor goede catering.

 

Alle antwoorden uit de quiz zijn hier terug te lezen.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play