Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schoolhandbal handbalvereniging Apollo groot succes

Schoolhandbal handbalvereniging Apollo groot succes
Foto: Frank Valkenburg

Maar liefst achttien team trokken op de zonnige zondagochtend richting de Landing om te strijden voor de schoolhandbaltroffee.

Na een gezamelijke warming-up was in de ochtend de vloer voor de groepen 3 tot en met 5. Een getraind oog van een toeschouwer kon zien dat er de afgelopen weken fanatiek was getraind door middel van de Clinics en Sjors Sportief. Op drie velden vonden spannende en fanatieke wedstrijden plaats met uiteindelijk basisschool de Ruimte met de Ruimtereizeigers als verdiende winnaar. Buiten stond een luchtkussen waar de allerkleinste zich prima op vermaakten, net als de ouders in het mooie weer op het terras.

Na een demonstratiewedstrijd door de heren van Apollo was het tijd voor de wat oudere kinderen. Ook hier droop het fanatisme er van af, en mede door het prachtige weer liep de temperatuur in de Landing gestaag op. In een finalewedstrijd op het grote veld, bleek uiteindelijk basisschool Eerschot uit St. Oedenrode met het dreamteam de duidelijke winnaar.

Door de inzet van vele vrijwilligers en de prima organisatie hebben de kinderen uit Son en Breugel en een aantal uit St. Oedenrode op een geweldige manier kennis kunnen maken met het mooie van de handbalsport. Handbalvereniging Apollo hoopt jullie allemaal nog vaker te kunnen begroeten als lid of als toeschouwer.

 Neem dan contact met ons op.


Lees meer over handbalvereniging Apollo


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.