Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schrijf je in voor het zaalvoetbaltoernooi van jongerencentrum Oase

Foto: Pixabay

Op vrijdag 20 oktober 2017 (de vrijdag in de herfstvakantie) wordt er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door jongerencentrum Oase in sporthal de Landing. Deelname is gratis.

Het ochtendtoernooi (08:00 uur tot 13:00 uur) is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Afhankelijk van de inschrijvingen zal er een indeling worden gemaakt door de organisatie. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen en bijvoorbeeld de wachttijd tussen de wedstrijden. Je schrijft je individueel in.

Het middagtoernooi (13:00 uur tot 17:00 uur) is voor de jeugd vanaf 13 tot en met 16 jaar. Inschrijven moet met een team van minimaal vijf en maximaal zeven personen. Inschrijven kan tot en met 15 oktober en alleen per mail: zaalvoetbaltoernooi@jc-oase.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, teamnaam (alleen voor de middag) en telefoonnummer. Wees er snel bij want vol is vol.

Hulp

Voor het ochtendtoernooi heeft elk team begeleiding nodig, hiervoor is de organisatie op zoek naar ouders die een team willen begeleiden. Uiteraard het team waar zijn of haar kind in speelt. Mocht je willen helpen stuur een mail naar zaalvoetbaltoernooi@jc-oase.nl.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play