Search
Close this search box.

Schrijf je vandaag nog in voor het gezellige Bierfest

Deelnemers genieten van de gezellige bierfest
Foto: Ons Son en Breugel

De zomervakantie staat weer voor de deur en we zijn allemaal klaar om te genieten van het heerlijke weer in combinatie met een lekker koud biertje. De tofste festivals zijn in aantocht en het bekende Megapark zal weer uit z’n voegen barsten. 

Maar natuurlijk kijken we allemaal uit naar de mooiste maand van het jaar, oktober. Want na een succesvolle eerste editie staat ook dit jaar weer het Bierfest op het programma. Dit jaar pakken ze uit tijdens de biercantussen op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober. Onder leiding van de Motion Allround Coverband (bekend van vorig jaar) zullen alle deelnemers dat weekend zich wanen als heus kerkkoor. De leukste meezingers komen die avond aan bod, dus zorg ervoor dat je je stem niet verliest deze zomer. Meezingen is immers verplicht. 

Geniet allemaal optimaal van de aankomende zomer en moedig je vrienden aan om het drinkniveau flink op te schroeven. Dat zal in oktober zeker van pas komen. Meer informatie over het Bierfest volgt snel op de Facebookpagina van Bierfest. Vergeet de pagina niet te liken.

Winactie

Wil jij verzekerd zijn van deelname aan een biercantus? Laat jouw emailadres achter op de site van Wo Events en blijf op de hoogte van het laatste Bierfest nieuws. Zo maak je ook direct kans op 50% korting op het inschrijfgeld van je team.