Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scouting Margaretha Sinclair verrast handbalvereniging Apollo

Scouting Margretha Sinclair verrast handbalvereniging Apollo
Foto: Frank Valkenburg

Twee oud-bestuursleden van scoutinggroep Margarertha Sinclair bezochten donderdag 14 december de bestuursvergadering van handbalvereniging Apollo.

Meidenscoutinggroep Margaretha Sinclair stopte met ingang van 2017 na 66 jaar haar activiteiten voor de jeugd van Son en Breugel. Het tekort aan vrijwilligers zorgden voor een dermate belasting voor de overige vrijwilligers dat het plezier en de kwaliteit waar de scoutinggroep voor stond in het geding kwam. Na een periode van afscheid nemen kwam er een definitief einde aan een memorabel scoutingmonument.

Uit handen van de twee oud-bestuursleden ontving Apollo-voorzitter Marcel Heijmans een cheque van 750 euro die gebruikt kan worden voor de jeugd van de handbalvereniging. Namens de jeugd van Apollo bedankte Marcel en zegde toe dat het geld zeker ten goede gaat komen aan de handballende jeugd van Son en Breugel.


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.