Search
Close this search box.

Seizoen Lazy Sonnie Afternoon afgesloten met festival

Lazy Sonnie Afternoon Festival
Foto: Ons Son en Breugel

Lazy Sonnie Afternoon, het populaire maandelijkse podium met de beste artiesten in la Sonnerie sluit af in stijl.

We zijn van Lazy Sonnie Afternoon gewend dat ze een live akoestisch podium hebben in de kapelzaal van hotel restaurant la Sonnerie. Maar om het succesvolle seizoen goed af te sluiten, gaan ze een groots en elektrisch versterkt festival organiseren op het grasveld op zondag 3 juli.

Toegang tot het festival is (zoals we van Lazy Sonnie Afternoon gewend zijn) helemaal gratis. Er wordt middels een tip jar gevraagd om een vrijwillige bijdrage te geven.

Line-up

  • 15:30 uur tot 16:15 uur: Grand Union Hotel

Het debuut van een fonkelnieuwe lokale band. Met onder andere de bassist van Green Apple, de drummer van Ground Ivy, de zanger van Barnyard Pimp en de presentator van Lazy Sonnie Afternoon….. Blues‐rock in een stevig jasje.

  • 17:00 uur tot 18:00 uur: JJ Cale Tribute band

A tribute to the Oklahoma star. Omdat zijn muziek nooit vergeten mag worden hebben een aantal Eindhovense muzikanten zich verenigd in de JJ Cale Tribute Band die met liefde en passie het repertoire van JJ Cale ten gehore brengt.

JJ Cale Tributeband
Foto: Brendz
  • 18:45 uur tot 20:00 uur: Rock ‘N Roll Circus

De best Rolling Stones tribute band van Nederland ( met een lokaal tintje) die zich vooral richten op de muzikaal beste periode van the Stones, de seventies. De jaren vol sex, drugs en rock ’n roll. Pure Stones songs recht uit het hart. It’s only rock and roll but we like it! Met onder andere de Sonse zangeres Marscha van der Aa, topsaxofonist Arnold Schers en ex‐PSV‐er Björn van der Doelen op gitaar…

Rock 'n Roll Circus
Foto: Josanna Fotografie

Support acts

  • Ernest van Aaken

Deze selfmade guitarman speelt de country‐blues als geen ander. Ernest plukt, trekt, duwt, slaat en tokkelt op de snaren van zijn gitaar en vertolkt traditionele blues op geheel eigen wijze.

  • Kevin Bachus

Gitarist/zanger, singer‐songwriter, Kevin Bachus, eerder bij Lazy te gast, speelt en zingt nummers van zijn nieuwe EP.


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon