Seniorenorkest Dommelvolk en The Vitals in de kiosk

Kiosk de Sonnestrael
Foto: Ons Son en Breugel

Geniet binnenkort van gezellige dans- en luistermuziek van seniorenorkest Dommelvolk en klassieke gitaarstukken van Two Of The Vitals in de kiosk.

Zondag 27 mei Seniorenorkest Dommelvolk

Seniorenorkest Dommelvolk uit Sint-Oedenrode verzorgt op zondagmiddag 27 mei aanstaande een optreden op de Sonse kiosk. Zij spelen van 14:00 uur tot 16:00 uur. De toegang is gratis en het optreden gaat  alleen door bij goede weersomstandigheden. Dommelvolk speelt een breed en internationaal repertoire van vooral gezellige dans- en luistermuziek

Het orkest wordt veel gevraagd voor optredens bij evenementen en zorginstellingen, zoals in Odendael in hun eigen dorp. Ook op de kiosk in Sint-Oedenrode waren zij al regelmatig te horen en te zien. Mooie, vaak nostalgische muziek om met plezier naar te komen luisteren.

Zaterdag 2 juni The Vitals

Op zaterdagavond 2 juni aanstaande treden twee leden van de The Vitals op in Son op de kiosk. Zij maken muziek van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Onder de noemer “Two of The Vitals” traden Sonnenaar Pieter van de Boom en Theo Bell al eerder met veel succes op in Son. Zij spelen vooral muziek uit jaren zestig. Beiden zijn lid van de Eindhovense Sixtiesband The Vitals. Het duo speelt klassieke stukken op de gitaar maar ook nummers van The Shadows, The Beatles en Dire Straits.

Ook voor dit optreden geldt uiteraard dat de toegang gratis is en dat het alleen doorgaat bij goed weer. Meer optredens in de kiosk zijn te vinden in de agenda en dit overzicht.

Post article

Post article