Zoek
Sluit dit zoekvak.

Singer/songwriters treden op in intieme sfeer bij de Listening Room

Singer/songwriters treden op in intieme sfeer bij de Listening Room
Foto: Onlinq

Vanaf 19 januari organiseert Onlinq een voor de regio nieuw periodiek evenement onder de naam ‘de listening room’.

Zoals de naam reeds doet vermoeden staat het luisteren naar pure muziek centraal. De ambiance van het Groenteboertje in Son en Breugel zorgt voor een intieme huiskamersfeer.

Het idee van de Listening Room is geboren in de Amerikaanse plaats Nashville. Organisatoren Roy Vissers (l.) en Tom van Nunen (r.) waren ontzettend enthousiast over het feit dat daar op iedere locatie een podium is voor singer songwriters. Een fenomeen dat in Nederland vrijwel niet bekend is. “Wij hechten er veel waarde aan om mensen met elkaar te verbinden. Bij ons bedrijf Onlinq uit dit zich in online dienstverlening. Wij vinden het echter ook belangrijk om mensen live met elkaar te verbinden. Muziek verbindt mensen. Dit is dan ook de reden dat wij gestart zijn met dit muzikale evenement. De opbrengst uit de kaartverkoop komt geheel ten goede aan de optredende artiesten.”, aldus Tom van Nunen.

In de Listening Room zullen meerdere artiesten op het podium zijn en om beurten een nummer ten gehore brengen en kort toelichten. “We willen een podium creëren voor singer-songwriters uit binnen- en buitenland. Soms zijn ze reeds bekend bij een groter publiek en soms nog niet. Dat geeft een mooie dynamiek.”, zegt Roy Vissers. Tijdens de eerste avond zal onder andere Youri Lentjes, bekend van het tv-programma ‘De Beste Singer Songwriter’ van Giel Beelen, optreden.

De eerste listening room avond wordt gehouden op donderdag 19 januari. Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.listeningroom.nl. Tevens worden op deze website de artiesten aangekondigd. Gezien de intieme locatie zijn het aantal plaatsen beperkt.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play


Lees ook