Search
Close this search box.

Sjors Sportief en Sjors Creatief: aanmeldingen lopen storm

Sjors Sportiefe
Foto: Ons Son en Breugel

Het initiatief om kinderen in Son en Breugel aan het sporten te zetten en zichzelf creatief te laten ontplooien is nu al een groot succes.

Gister werd het startschot gegeven voor Sjors Sportief en Sjors Creatief, een initiatief van de LEVgroep en gemeente Son en Breugel. Het initiatief is bedoelt om basisschoolleerlingen in contact te brengen met diverse leuke sporten en creatieve activiteiten.

De kick-off was op basisschool de Krommen Hoek in Breugel. Jens Geijsen van basischool de Krommen Hoek had van alle inzendingen uit het dorp de mooiste Sjors tekening gemaakt volgens de stemmers. Op de tekening is Sjors druk bezig met schilderen en knutselen.

Wethouders John Frenken was aanwezig om Jens een oorkonde te overhandigen voor zijn mooie tekening. Een sportinstructeur van Sonsport Active Centre was aanwezig om de klas van Jens hun prijs te overhandigen: een gratis sportles bij Sonsport Active Centre. Een choreograaf van Crooks Dance Academy leerde de kinderen een leuk dansje aan, waarbij de voetjes van de vloer gingen.

Sjors Sportief
Foto: Ons Son en Breugel

Het boekje staat boordevol activiteiten zoals dansen, hockey, zwemmen, judo, yoga, lasergamen, paardrijden, scouting en schaken. Ook zijn er diverse creatieve activiteiten om uit te kiezen, zoals schilderen, toneel, muziekles en natuurexcursies. Voor iedereen is er wel iets wils.

En de aanmeldingen voor alle activiteiten loopt storm. bij Sonsport Active Centre is bijvoorbeeld  de bootcamp voor kids in trek. Wil je je dus aanmelden voor een activiteit, wees er dan als de kippen bij.

Aanmelden voor de activiteiten kan via www.sjorssportief.nl.

Lees meer over Sjors Sportief