Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan woensdag feestelijk van start

sjors sportief
Foto: Pixabay CC0

Binnenkort ontvangen alle basisschoolleerlingen in Son en Breugel het Sjors Sportief en Sjors Creatief boekje, bomvol sportieve en creatieve workshops.

Kinderen kunnen één of meerdere leuke activiteiten doen en er is een ruime keuze. Voor de sportieve activiteiten kan worden uit onder andere atletiek, synchroonzwemmen, badminton, dansen, lasergamen, tafeltennis, scouting en tennis. Voor de creatievelingen kan worden gekozen uit onder andere muziek maken, tekenen en schilderen, koken, beeldhouwen en knutselen. Het boekje staat ook vol leuke puzzels, interviews en spelletjes.

Gemeente Son en Breugel en de LEVgroep zetten Sjors Sportief en Sjors Creatief in om het gemeentelijke beleid vorm te geven. Het concept is in meer dan 50 gemeenten succesvol en geeft kinderen de kans om hun horizon sportief en creatief te verbreden.

De feestelijke kick-off is op woensdag 2 maart op basisschool de Krommen Hoek en vanaf 15:00 uur die middag kunnen kinderen zich inschrijven. Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast op de website van Sjors Sportief.