Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slagwerkers van Pro Honore et Virtute in de prijzen bij Brabantse Kampioenschappen

Slagwerkers van Pro Honore et Virtute in de prijzen bij Brabantse Kampioenschappen
Foto: Anouk Zenden

Op zondag 21 mei hebben drie jeugdige slagwerkers van Pro Honore et Virtute deelgenomen aan het solistenconcours van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen in Berlicum.

In alle vroegte zorgden Ewoud Meertens, Wouter Vogels en Duco van de Weijer voor een grote sensatie door een geweldig optreden neer te zetten en met hoge cijfers te eindigen. Ewoud behaalde op de marimba met 83 punten een eerste prijs in de vierde divisie met het nummer Challenger. Duco scoorde met 84 punten eveneens een eerste prijs in de derde divisie op de snare drums met het nummer Hickedy Hop.

Foto: Anouk Zenden

Het succes voor onze slagwerkers, en daarmee ook voor onze slagwerkdocent en muzikaal leider van de percussiegezelschappen Patrick van den Heuvel, werd compleet door het optreden van Wouter Vogels. Met maar liefst 86 punten behaalde Wouter de eerste prijs in de vierde divisie op de marimba, ook met het nummer Challenger. Een score waarmee Wouter ook nog Brabants Kampioen is geworden en hij zichzelf kwalificeerde voor de Nederlandse Kampioenschappen op 17 juni in Heel.

Foto: Anouk Zenden

Harmonie Pro Honore is trots op deze jonge talenten, die aantonen dat hard oefenen op je muziekinstrument prima samen gaat met plezier en succes van het optreden voor publiek en jury. Jongens, van harte en Wouter heel veel succes op het NK in Heel.

Meer weten over de mogelijkheden om ook slagwerk of een ander instrument te bespelen? Kijk dan op de website van Pro honore et Virtute: www.phev.nl of stuur een mail naar: Freddie Louwers, opleidingen@phev.nl.

 


Lees meer harmonie Pro Honore et Virtute


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play